|
خرید مجموعه موسیقی بدون کلام در ابتدا توجه داشته باشید که شما بدون نیاز به هیچ هزینه ای میتوانید تمام موسیقی های بیکلام این سایت را دانلود کنید . حتی برای دانلود نیاز به عضویت در سایت نیست . حق انتخاب با شماست . ما همچنین برای افرادی که به هر دلیلی تمایل به دانلود ندارند امکان ارسال سفارش قرار داده ایم . شما میتوانید مجموعه ای از موسیقی های بدون کلام را بصورت پستی سفارش دهید و هزینه آنرا در هنگام تحویل گرفتن بسته به مامور پست پرداخت نمایید . بسته ای که سفارش خواهید داد مجموعه بزرگی است از زیباترین موسیقی های بیکلام از بزرگان این هنر که بر روی 2 عدد DVD ( معادل حدودا 12 عدد سی دی ) بصورت صوتی MP3 میباشد. این مجموعه شامل اکثر موسیقی های بیکلام موجود در این سایت ( نه الزما همه آنها ) بوده بعلاوه برخی دیگر از آثار ارزشمند که هنوز جهت دانلود قرار داده نشده اند . |
2 عدد DVD
|
کلمات کلیدی : موسیقی بیکلام دانلود موسیقی بی کلام ، موزیک بیکلام ، آهنگ بی کلام ، دانلود موسیقی بدون کلام
دانلود تعدادی از آهنگ های بدون کلام غمگین یا به قول خودمون عاشقانه. برای دانلود شما عزیزان قرار داده ایم .
برای دانلود هریک از آهنگ ها بر روی نام فایل کلیک کنید
اگر از سرعت اینترنت بالایی برخوردار هستید جهت سهولت کار شما لینکی را در انتهای لیست زیر قرار داده ایم تا تمامی آهنگ ها را بصورت یکجا دانلود کنید
|
6.78MB |
|
|
3.80MB |
|
|
464.73KB |
|
|
588.09KB |
|
|
353.95KB |
|
|
1.18MB |
|
|
282.57KB |
|
|
828.21KB |
|
|
670.97KB |
|
|
915.35KB |
|
|
1.28MB |
|
|
4.72MB |
|
|
5.36MB |
|
|
849.00KB |
|
|
846.72KB |
|
|
431.08KB |
|
|
784.48KB |
|
|
537.50KB |
حجم کل فایل های دانلودی برابر 30.5 مگابایت میباشد
موسیقی بی کلام آرام و دلنشین
موسیقی بیکلام پیانو و گیتار از کریس اسفریس
بی شک یکی از موسیقی دانان معروف دنیای موسیقی بیکلام کریس است که از صدای پیانو آرامش همراه با لذت را به شنوندگان خود القا میکند .
او آلبومهای متعددی را به بازار عرضه کرده که 18 آلبوم از مهمترین آنها را در لیست زیر مشاهده میکنید .
سایت رسمی وی : h++p://www.chrisspheeris.com
|
Chris Spheeris - Pathways To Surrender. 1988 Chris Spheeris - Europa Chris Spheeris - Brio Chris Spheeris - of the Heart Chris Spheeris - Europa Chris Spheeris – D Chris Spheeris - The Best Of Chris Spheeris Chris Spheeris - Culture Chris Spheeris - Enchantment Chris Spheeris - Mystic Traveller Chris Spheeris – Passage Chris Spheeris & Anthony Mazzella - Mediterranean Cafe 2004 Chris Spheeris - Adagio Chris Spheeris - D with The Muse Chris Spheeris - Eros Chris Spheeris - Pathways To Surrender Chris Spheeris -The Best Of Chris Spheeris
|
دانلود تکه هایی از آهنگ های اجرا شده در آلبوم های مختلف
|
849.02KB |
|
|
1.26MB |
|
|
598.82KB |
|
|
551.88KB |
|
|
661.27KB |
|
|
505.35KB |
خرید اینترنتی
دریافت 18 آلبوم ذکر شده از طریق سیستم پست پیشتاز (EMS )
(ابتدا سفارش دهید و کالا را درب منزل خود تحویل بگیرید سپس هزینه انرا به مامور پست بپردازید)
توجه : لطفا خانواده خود را از سفارشی که میدهید مطلع سازید تا در هنگامی که شما در محل حضور نداشتید تحویل کالا توسط پست بدون اشکال انجام پذیرد
اضافه کردن نظر
+ + + + + + + + + + + + + + + + + +
شما همچنین میتوانید :
مطالب جالب ، مطالب طنز ،اشعار زیبا ، سوالات ، انتقادات و پیشنهادات خودتان رادر هر لحظه از شبانه روز به شماره 3000257772500 بصورت پیامک ارسال نمایید .
+ + + + + + + + + + + + + + + + + +
هرماه به زیباترین مطالب ارسالی شما هدیه ای تعلق خواهد گرفت .

نظرات
پس فردا امتحان عربی و ... .هیچی هم بلد نیستم.وقتی به اینا فکر میکنم سرم درد میگیره. با این حال اومدم اینجا و آهنگاتونو دانلود کردم و با هندسفری گوش دادم.تمام فکر امتحان ممتحان از سرم پرید و یه آرامشه خاصی پیدا کردم.بعد چشمامو بستم و خوابیدم و بهترین خوابمو دیدم.اصلا نمیخواستم پا شم.
واقعا ممنون از همتون.دعاتون میکنم.
آهنگهای شما خیلی عالی بود
آدم رو یاد خاطراتی می اندازه که هر کسی در طول زندگیش داره و در لحظات تنهایی و غمش می تونه با اونا احساس آرامش کنه
لحظاتی که انسان رو گاه می خندونه و گاه می گریونه و با این موزیکها این حس خنده و گریه صد چندان می شه
حتی اگه تنها
عااااااااااااااااااااااااااااااااالی بوووووووووووووو وووووود!!!!!!!! !!!!!!!!!!
بازم ممنونم ازتون
بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس.
آقا خیلی خیلی ممنون همهنی که دنبالش میگشتم رو پیدا کردم
بازم ممنون
به نظر عالین مرسی
متشکرم از اهنگ هاتون
با گوش کردن یکیشون واقعا رفتم تو عالم خودم.
09354371632
دقیقا همون اهنگی بود که سالها به دنبالش بودم.
پنج سال پیش یکی از بهترین روزای زندگیم بود. روزی که با همسرم به یه کافه رفتیم که تلوزیونش داشت همین آهنگ رو پخش می کرد و طبیعت رو نشون می داد. ما واقعا از این آهنگ لذت می بردیم. هیچوقت صدای این آهنگ از گوشم نرفت. حالا سه ساله که همسرم رو تو یه تصادف از دست دادم.
امشب اتفاقی و بدون اینکه بدونم این همون آهنگه دانلودش کردم.
همینکه پخش رو زدم اشکم در اومد.........
salam vaghen khob bodan inghad k ashkam dar oMad :(
چون من كلا موسيقي بي كلام دوست
ممنون كه گذاشتين
متشکرم
خدا خیرت بده
من اولین باریست که بعد از 3سال نت کارکردن دارم واسه سایتی کامنت میزارم
انقدر ایم موزیک ها از نظر روحی منو ارضا کرد که فقط میتونم بگم قوقالعاده بود
واقعا مرسی و خسته نباشید
موفق باشین همیشه
یا علی
مرسی