{xtypo_rounded4} بخشي از شيرين ترين لحظات دوران بارداري زماني است كه شما براي انتخاب اسم فرزندتان صرف مي كنيد. اسمی كه براي كودك بر مي گزينيد مي تواند شخصيت فردي و اجتماعي وي را تحت تاثير قرار دهد چرا كه نخستين آهنگ آشنا براي كودك اسم اوست و اثر بسزائي در شكل گيري انديشه و آينده كودك دارد.{/xtypo_rounded4}
چنانچه میخواهید نامی را برای فرزند خود انتخاب کنید میتوانید لوح فشرده ای از مجموعه ای نام های ایرانی ( اسم پسر ، اسم دختر ) را که بصورت نرم افزاری آماده شده است را بصورت پستی ( خرید اینترنتی و ارسال درب منزل ) سفارش دهید .
این نرم افزار در حقیقت یک فرهنگ جامع نام ایرانی است که شامل هزاران نام دختر و
پسر بصورت مرتب شده بر اساس حروف الفبا و امکان جستجوی سریع در بانک نام ها میباشد.

تصاویری از محیط اجرای این نرم افزار

در این مجموعه علاوه
بر دسته بندی نام ها بر اساس حروف الفبا ، قادر خواهید بود نام مورد نظر خود را جهت
یافتن معنی یا معانی آن در بانک اطلاعاتی نام ها جستجو کنید

این مجموعه منحصر به فرد شامل :
اسم های خداوند
اسم های ایرانی
اسم های اسطوره ای
اسم های شاهنامه ای
اسم های اسلامی – عربی
اسم های ترکی
اسم های کردی
اسم های سایر اقوام ایرانی
و اسم های برگرفته از طبیعت میباشد
این محصول علاوه بر نام های ذکر
شده شامل اطلاعات جامعی در خصوص فرهنگ نامگذاری در ایران ، فلسفه نامگذاری ، نام
ها ومناسبتهای سال ، تاثیر نامگذاری بر شخصیت و روحیه فرزندان میباشد که به شما در
انتخاب نام کمک خواهد کرد .
برای خرید کافی است بر روی لینک زیر کلیک کرده و فرم مربوطه را پر کنید سپس سی دی را درب منزل خود تحویل گرفته و وجه آنرا در هنگام تحویل ، به مامور پست بپردازید!
توجه : لطفا خانواده خود را از سفارشی که میدهید مطلع سازید تا در هنگامی که شما در محل حضور نداشتید تحویل کالا توسط پست بدون اشکال انجام پذیرد
آداب و رسوم اسم گذاری در گذشته :
معمولا در شب ششم تولد نوزاد كه جشن و شب نشيني بر پا بود همه اقوام بخصوص پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها و سران خانواده گرد مي آمدند و با تبادل نظر اسمی را برگزيده و در حاشيه قرآن، ديوان حافظ و يا هر كتاب ارزشمند ديگري همراه با سال، ماه، روز و ساعت تولد نوزاد ثبت مي كردند.
مواقعي كه اتفاق نظر بر اسامي پيشنهادي نبود اسم گذاری با راي گيري به سرانجام مي رسيد.
در بعضي خانواده ها انتخاب اسم فرزند تازه وارد بر عهده بزرگ فاميل (پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، دائي، عمه، خاله) گذاشته مي شد.
گاهي اسم گذاری با استفاده از قرآن يا با تفعل از ديوان حافظ صورت مي گرفت.
نحوه اسم گذاری در اين روزگار :
بعضي خانواده ها ترجيح مي دهند كه ميان نام و نام خانوادگي كودك هماهنگي وجود داشته باشد. اين ارتباط ممكن است بصورت صفتي متناسب با اسم، جزئي از كل، كلمات هم ريشه و هم خانواده، يا آهنگ مشابه باشد.
در بعضي خانواده ها اسم فرزند با اقتباس از اسم مادر، اسم پدر يا اسم هر دو انتخاب مي شود. برخي نيز تمايل دارند كه فرزندانشان اسامي هم آوا يا هم معنا داشته باشند و يا اينكه ابتداي نام كليه فرزندان يك حرف مشخص بوده يا به يك حرف واحد ختم شود.
گاهي به مناسبت خاص يا بنا به درخواست يا وصيت بزرگان خانواده نامي براي نوزاد در نظر گرفته مي شود اما او را به اسم ديگري مي خوانند كه شهرت نام دارد و در شناسنامه ثبت نمي شود.
پيشنهاداتي براي انتخاب اسم كودك :
1 - دقت كنيد كه اسم علاوه بر آهنگ خوش و معناي پسنديده، تلفظ نسبتا آساني داشته باشد، خيلي مهجور يا پيچيده نباشد و براحتي با اسامي يا كلمات ديگر اشتباه نشود. كودك شما در آغاز سخن گفتن نام خود را مي گويد و در مهد كودك و مدرسه اينگونه ارتباط برقرار مي كند.
2 - اگر خويشاوندان شما از اقوام مختلفي هستند يا اگر ممكن است در آينده فرزند شما در شهر يا كشور ديگري زندگي كند به امكان تلفظ و معناي اسم او در لهجه و زبانهاي ديگر نيز توجه كنيد.
3 - بعضي از نامها جنسيت ندارند يا جنسيت آنها نامشخص است؛ در انتخاب اينگونه اسامي دقت كنيد و اگر شك داريد قبل از تولد نوزاد با سازمان ثبت احوال مشورت كنيد. بخشي از شكل گيري هويت جنسي اطفال متاثر از نام آنها خواهد بود.
4 - اگر نام خانوادگي شما طولاني يا تركيبي از چند كلمه است بهتر است يك اسم كوتاه براي فرزندتان در نظر بگيريد. اما اگر نام خانوادگي كوتاهي داريد مي توانيد از ميان اسامي بلندتر يا مركب نيز انتخاب كنيد. مي توانيد در طول بارداري نامهايي را كه مي يابيد به تدريج فهرست كنيد تا در فرصت مناسب در مورد معنا و ريشه آن بررسي كرده و با همسر و خانواده تان به تبادل نظر بپردازيد
|
افرا: اسم دختر به معنی زیبایی و با مفهوم ستایش کردن
|
آبنوس : آبگينه آرزو : آرزو
انوشه: خوشبخت ايران : نام کشور ايران خاطره : ياد، يادگاري خورشيد : آفتاب زري : حرير، زربافت زرين : طلايي زرين دخت : دختر طلايي سارا : شيوا : فريبا صدف : صهبا : شراب گلبهار : گل فصل بهار مونا : اسم يک الهه
مهوش : مثال ماه، زيبايي ___________________________________________________ برخی اسامی دخترانه مذهبی :
كو ثر
راحيل:(عبري) : در يهودي گوسفند؛ و در عربي روي بر گرداننده ي پليدي ها و بدي ها ، (اَعلام) همسر حضرت يعقوب(ع) و دختر لابان و مادر حضرت يوسف و بنيامين به روايت تورات.
|
|
تعدادی اسم ترکی برای دختر
|
|
{xtypo_rounded3} با انتخاب اسم شایسته برای کودک خود احساس شخصیت و احترام را به وی هدیه دهید{/xtypo_rounded3}
چنانچه میخواهید نامی را برای فرزند خود انتخاب کنید میتوانید لوح فشرده ای از مجموعه ای نام های ایرانی ( اسم پسر ، اسم دختر ) را که بصورت نرم افزاری آماده شده است را بصورت پستی ( خرید اینترنتی و ارسال درب منزل ) سفارش دهید .
این نرم افزار در حقیقت یک فرهنگ جامع نام ایرانی است که شامل هزاران نام دختر و پسر بصورت مرتب شده بر اساس حروف الفبا و امکان جستجوی سریع در بانک نام ها میباشد.
این مجموعه منحصر به فرد شامل :
اسم های خداوند
اسم های ایرانی
اسم های اسطوره ای
اسم های شاهنامه ای
اسم های اسلامی – عربی
اسم های ترکی
اسم های کردی
اسم های سایر اقوام ایرانی
و اسم های برگرفته از طبیعت میباشد
این محصول علاوه بر نام های ذکر شده شامل اطلاعات جامعی در خصوص فرهنگ نامگذاری در ایران ، فلسفه نامگذاری ، نام ها ومناسبتهای سال ، تاثیر نامگذاری بر شخصیت و روحیه فرزندان میباشد که به شما در انتخاب نام کمک خواهد کرد .
برای خرید کافی است بر روی لینک زیر کلیک کرده و فرم مربوطه را پر کنید سپس سی دی را درب منزل خود تحویل گرفته و وجه آنرا در هنگام تحویل ، به مامور پست بپردازید!
توجه : لطفا خانواده خود را از سفارشی که میدهید مطلع سازید تا در هنگامی که شما در محل حضور نداشتید تحویل کالا توسط پست بدون اشکال انجام پذیرد
اضافه کردن نظر
+ + + + + + + + + + + + + + + + + +
شما همچنین میتوانید :
مطالب جالب ، مطالب طنز ،اشعار زیبا ، سوالات ، انتقادات و پیشنهادات خودتان رادر هر لحظه از شبانه روز به شماره 3000257772500 بصورت پیامک ارسال نمایید .
+ + + + + + + + + + + + + + + + + +
هرماه به زیباترین مطالب ارسالی شما هدیه ای تعلق خواهد گرفت .

نظرات
دوستان به لطف خدا بنده اسم ‹‹ هيوا زهرا ›› رو براي دخترم در سازمان ثبت احوال موافقتش رو گرفتم و شناسنامه رو هم دريافت كردم
خواستم بگم دوستاني كه اسم هيوا براي دختر ميخوان بزارن اين امكان با دوندگي فراوان حاصل شد
ثبت احوال نوشته درخواستم در حال بررسي هست
عاشق اين اسمم لطفا راهنمايي كنيد تا بتونم ثبتش كنم
سعی کنید اسامی برازنده ای واسه این فرشته های زمینی بگذارید تا جبران دلتنگی امثال من بشه
خوشبحالتون که میتونید لذت داشتن فرزند و خانواده رو تجربه کنید.
به هتون غبطه میخورم
من اگه بچه داشتم اونم 4تا,که از اروزوهامه
اسمشونو میزاشتم
برسام - کیاسام
نفس
اسم دختر دیگری رو هنو به نتیجه نرسیدم
ولی این اسامی رو هم دوس دارم
طلوع - عسل -باران -
امیرسام- بگتاش- کامیار- اهورا- ارشک- آرشامیر و برای دختر
نفس-روشا- غزال - امیلیا - آدریانا- آنامه امیدوارم مورد پسندتون باشه .....در ضمن اسم نیما به نیوشا میخوره، نیلوفر به نارون میخوره.....
اسم نیوشا هم بد نیست ولی اسم کیمیا یه چیز دیگه ای
مرسی
کمی عجیبه اما باید بگم اسم واسه خودم میخوام پیدا کنم چون اسمم سخته من دخترم و اسم النا رو دوست دارم خواهرم هم سوما است.خوشحال میشم کمک کنید
از پسرا:سپهر/سهراب /بامداد/بامین/ب اربد/کوروش/ارش/ نیما/مانی/تیردا د/کیان/اردلان هستم وخیلی اسمای دیگه و اسمای خیلی خاص
اسم مرد مدرن.براتعلی وبراربلی
نمیشه بگیم مثلا حاج اقا اروین وارد میشوند
اورین
رها و روهام و ارام و ایلیا ،شهاب و شکیبا ،باران و بردیا هم قشنگن فاطیما و نیلوفرم همینطور
من اسم ارغوان ، پرنیان ، رومینا برای دختر و آرش برای پسر رو دوست دارم
ب نظر من اسم الیسا وآریسابرای دختر و آرسام هم برای پسر خیلی قشنگن
واسه سارینا ساچلی و سانای هم خوبن هم جدید هم شیک تلفظ سختی هم ندارن
سورنا(سردار ایرانی) و سونیا(عقل و خرد-ترکی)
کارن(از فرزندان کاوه) و کریستین
شروین(پسر شاپور/همیشه پایدار) و سوین(شادباش)
ارتا(فرمانده کورش) و راتا(فرشته بخشش و مهربانی)
و
اسمی که به ایلیا بیاد (ایلگار) که یه اسمه ترکیه.اگه اشتباه نکنم به معنیه عهد و پیمان
اسم خودم که هم خوشگله هم خوشبوهه و هم دوست داشتنی
بزارید پشیمون نمی شید ابداااااااااااا ااااااااااااااا اااا و اصلااااااااااااااااا
چاکریم
من تازه اینجا رو پیداکردم نمیدونم چی به چیه
یکی از دوستان 4 تا دختر داره .اسماشون ساجده.سائده(سعی ده در شناسنامه)و ساهره هست به غیر از سایره و سامره یه اسم می خواستم که به این اسامی بخوره.ممنون میشم اگه میتونین برام ایمیل کنین اسامی رو ..
nonameandlogo_1367
رکسانا زرین گیسو مرجان مروارید وندا
خودم کمند
یه اسم دختر قشنگ میخواستم که با س شروع بشه.
فید RSS نظرات این پست